Deichmann | Novo mesto | Supernova

Najnovejši svetovni trendi obutve po dostopni ceni. Deichmann prinaša široko ponudbo čevljev, natikačev in superg za ženske, moške in otroke.

Deichmann

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Modna in kakovostna obutev Deichmann za vsako priložnost

Deichmann obuje vso družino po ugodni ceni! Bogata ponudba v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto prinaša največje modne trende obutve, od elegantnih čevljev in salonarjev z visoko peto pa do trendovskih superg za izjemen ulični slog. V bolj toplih mesecih Deichmann osvaja modno sceno z obutvijo, v kateri bodo vaša stopala dihala, pozimi pa seveda ne gre brez udobnih piščančkov, gumijastih škornjev in pohodniške treking obutve. Da bo vaš slog zares popoln, izberite še modno torbico ali nahrbtnik ter privlačne modne dodatke, kot so denarnica, pas ali posebne vezalke.

Poiščite svoj popoln par čevljev v ženskih kolekcijah 5th Avenue, Catwalk in Graceland, moški pa odkritje udobje znamk Borelli, AM Shoe in Venice. Posebno igriva je otroška obutev s priljubljenimi junaki Disney, Frozen, Hello Kitty, Star Wars in Cars. V ponudbi superg za prosti čas pa boste našli priznane blagovne znamke adidas, Nike, Fila, Puma in številne druge. Bodite pozorni na oznake XXL in XXS pri določenih modelih. Za ženske so na voljo od številke 35 (XXS) do številke 44 (XXL), moška XXL ponudba pa sega do številke 47.

Trendovska obutev za vso družino!

Leta 1913 je ustanovitelj Heinrich Deichmann odprl prvo delavnico, njegovo obutev pa so kmalu začeli izdelovati industrijsko. Tako podjetje Deichmann že celo stoletje svojim strankam ponuja kakovostne čevlje, ki jih zaznamujejo trendovski dizajni in kakovostna izdelava. V Deichmannu boste našli modno obutev za vso družino po ugodnih cenah, in to že v 26 trgovinah po vsej Sloveniji.

Deichmannova oblikovalska ekipa nenehno išče najnovejše modele, trende, barve in materiale za prihajajoče kolekcije. Dame, razvajajte svoje noge z vrhunskimi znamkami, kot so 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, moški pa Borelli, AM Shoe, Memphis, Gallus in Venice. V otroških kolekcijah Elefanten, Bären-Schuhe, Bobbi-Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Disney, Cortina boste našli obutev tudi za najmanjše otroke. Starejše deklice bodo izbirale med znamkami Frozen, Mia&Me, Hello Kitty in Minnie Mouse, dečki pa ne bodo mogli mimo obutve Star Wars in Cars. Za vse športne navdušence so tu še adidas, adidas NEO, Nike, Fila, Puma, Victory, Vty, Highland Creek ter številne druge priznane blagovne znamke.