Orsay | Novo mesto | Supernova

Odkrijte ženstven modni slog po ugodni ceni. Orsay prinaša oblačila, obutev in modne dodatke po najnovejših trendih.

Orsay

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Obutev

Oblecite se modno, ženstveno in udobno v trgovini Orsay

Vsaka ženska mora v svoji garderobi imeti oblačila, v katerih se počuti samozavestno in ženstveno. Modna znamka Orsay prinaša v ženski svet moderne silhuete, eleganco, priljubljene modne trende in privlačne detajle za vedno popoln videz mladih, ambicioznih žensk. Kakovostna oblačila, obutev in modne dodatke pa vedno ponudi po privlačni ceni, saj želi, da je popoln slog vsaki tudi dostopen. Poiščite svoj modni navdih v trgovini v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto in se pustite zapeljati v svet edinstvenega modnega sloga za vsako priložnost.

Vsaka kolekcija Orsay prinaša v trgovino nov pogled na sodobno žensko in aktualne modne trende. Od nežnih cvetličnih vzorcev in lahkotnih ženstvenih oblek ter sproščenih T-shirt majic s kratkimi rokavi in jeans hlač za popoln 'casual' videz na sprehodu do uglajenih poslovnih oblačil za v pisarno in glamuroznih elegantnih oblek za posebne priložnosti in zabave. Pri Orsayu ni nič prepuščeno naključju. Izberite drzne modne kose, ki izražajo vašo osebnost, ter jih dopolnite z osnovnimi modnimi kosi, ki se odlično kombinirajo, modnimi dodatki, kot so torbice, šali in nakit, ter obutvijo. Privoščite si slog, ki bo na vsakem koraku požel zavidanje, in to po ugodni ceni.

Orsay – ženstvena moda, ki se ji ne morete upreti

Orsay je eno najhitreje rastočih modnih podjetij z ženskimi oblačili, ki ima v Evropi več kot 400 trgovin. Odlikuje ga trendovska moda, pestra izbira in ugodne cene oblačil, obutve ter modnih dodatkov.

Pri znamki Orsay redno spremljajo modno dogajanje in popolnoma razumejo, da se potrebe žensk po modnih oblačilih in dodatkih spreminjajo glede na čas v letu, svetovne trende in dogajanje v njihovem življenju. Ravno zaradi tega prinaša blagovna znamka v svoje trgovine vsak mesec nove kolekcije s svežimi in izvirnimi modnimi oblačili, ki odlično izpopolnjujejo ženski modni slog.

V ozadju vsake kolekcije Orsay stoji skupina modnih raziskovalcev, ki z oblikovalci in produktnimi menedžerji ustvarja modna oblačila in dodatke z mislijo na uporabnost in nošenje mode. Oblačila Orsay so tako narejena za sodobno žensko in njen življenjski slog. Dobro utečen sistem ustvarjanja mode pa zagotovi, da najnovejši trendi pridejo v trgovine hitro in po ugodni ceni.