s.Oliver | Novo mesto | Supernova

Uživajte v jeansu, jerseyu in mehkih pleteninah! Urbana moda s.Oliver prinaša oblačila, obutev in modne dodatke za ženske in moške, brez kompromisov med popolnim slogom in udobjem.

s.Oliver

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Obutev
Popusti
-20% na vse
Popust za imetnike kartice s.Oliver
Velja do: 17. junij 2024

Za vse imetnike kartice s.Oliver je sedaj pravi čas za nakupovanje nove poletne kolekcije, saj lahko z njo v trgovinah s.Oliver in s.Oliver Black Label kupujete z 20 % popustom vse izdelke, tudi znižane. Izkoristite to priložnost in pravočasno kupite poletna oblačila za vso družino.

Popust velja ob predložitvi kartice s.Oliver ob nakupu nad 39€ od 10. do 17. 6.2024.

Še nimate kartice s.Oliver – ni problema. Naredite si jo na blagajni trgovine in takoj koristite popust

Nogometna reprezentanca
s.Oliver Black Label Jogg suit
Velja od: 21. maj 2024

Slovenska nogometna reprezentanca bo oblečena v model moške obleke Jogg suit znamke s.Oliver Black Label.

Najnovejši trendi sodobne mode s podpisom udobja s.Oliver

Prinesite dobro počutje v svoj dan z garderobo, ki vam je pisana na kožo. Kakovostna in sproščena moda s.Oliver je narejena po meri življenja in s široko ponudbo ženske in moške mode, čevljev in modnih dodatkov soustvarja sodoben življenjski slog. Vsak modni kos je narejen iz skrbno izbranih materialov visoke kakovosti in odraža značilni s.Oliver 'casual' slog, na katerega pristaja vse več kupcev.

Od sproščenih poletnih bluz do potiskanih T-shirt majic in elegantnih oblek, trgovina v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto je vedno bogato založena z najnovejšimi kolekcijami znamk s.Oliver in Q/S designed by. V brezčasnem, vsestranskem slogu znamke s.Oliver se boste našli vsi, ki prisegate na klasične modne kose. Znamka prinaša modo za vsak dan, s poudarkom na naravnih materialih, premišljenih detajlih in udobju. Večji vpliv svetovnih trendov navdaja kolekcijo Q/S designed by, ki na police trgovine s.Oliver prinaša drzna, izvirna oblačila za ženske in moške z individualnim modnim slogom. Znamka ulične mode z jeans hlačami, T-shirt majicami in 'statement' jaknami ustvarja avtentičen in prepoznaven slog svetovnih modnih ikon. Oblecite se po svoje, poljubno kombinirajte najljubše kose in predvsem ostanite zvesti sebi s ponudbo trgovine s.Oliver.

s.Oliver – uporabna oblačila, ki jih lahko še dolgo kombinirate

s.Oliver je veliko več kot samo modna znamka, saj s svojimi izdelki sooblikuje način življenja posameznika in celotne družine, hkrati pa pri oblikovanju upošteva njihove želje in potrebe. Vsak modni kos, od osnovnih majic s kratkimi in dolgimi rokavi pa do plaščev, oblek, puloverjev in jeans hlač, prinaša v vašo garderobo sodobne modele in vsestranskost, predvsem pa je narejen za udobno nošenje.

Vsaka blagovna znamka, tako s.Oliver kot Q/S designed by, vas vsak mesec razveseli z novimi modnimi kosi po najnovejših trendih. Dvanajst modnih kolekcij na leto zagotavlja vedno svež videz, vsaka pa je narejena z mislijo na predhodne kolekcije. Modne kolekcije s.Oliver gladko prehajajo ena v drugo, tako da lahko preprosto dopolnite svojo garderobo z novimi kosi, ki odražajo duh časa, sezono in vašo individualnost. Modni dodatki, kot so torbice, pasovi, denarnice, rute, šali in čevlji, pa poskrbijo, da bo vaš styling popoln.