Calzedonia | Novo mesto | Supernova

Z največjo ponudbo modnih nogavic, žabic in pajkic ter najnovejšimi trendi kopalk bo Calzedonia postala vaša prva modna izbira.

Calzedonia

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda

Izstopajte s trendi nogavicami in modnimi kopalkami Calzedonia

Klasične žabice ali modne nogavice, ki pritegnejo pozornost? V širokem naboru vrhunskih nogavic italijanske kakovosti Calzedonia boste našli oboje. Z vsakim obiskom trgovine v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto se zatopite v svet glamurja, kakovosti in neskončnega udobja, ki je zaščitni znak znamke. Bogata ponudba nogavic za vsako priložnost vključuje tako enobarvne nogavice kot nogavice z modnimi vzorci, elegantne svilnate nogavice, nogavice za oblikovanje postave, podaljšane modele nogavic, tople nogavice iz mikrofibre za hladne dni, udobne modne pajkice ter pisane nogavičke za bolj sproščen slog. Seveda so tu še tople nedrseče nogavice, športne nogavice, nevidne nogavice, ki se lepo skrijejo tudi v nižje poletne čevlje, ter prav posebna kolekcija moških in otroških nogavic.

Calzedonia vas vse leto razvaja tudi z modnimi kopalkami, ki združujejo večni Calzedonia slog in nove modne zapovedi. Izberite brezčasno eleganco enodelnih kopalk. Če potrebujete različno velikost modrčka in hlačk, pa kombinirajte različne zgornje in spodnje dele. Številne dvodelne bikini in tankini kopalke so namreč zasnovane tako, da jih lahko poljubno kombinirate in ustvarite popoln modni slog brez kompromisov!

Calzedonia – nogavice in kopalke z italijanskim podpisom

Calzedonia že od leta 1986 goji mednarodno priznanje za vrhunsko kakovost na področju izdelave nogavic in kopalnega programa. Že od samega začetka vsaka modna kolekcija odraža najbolj inovativne trende na področju nogavic in kopalk, pri čemer ponuja kakovostno proizvodnjo in vedno izpopolnjen slog po dostopnih cenah. Calzedonia v svet nogavic vedno prinaša originalnost, s katero postavi modni dodatek v samo ospredje modnega sloga.

Calzedonia je z več kot 2100 prodajnimi mesti prisotna v 52 državah sveta, kjer vedno znova orje ledino in prinaša nove trende, s katerimi izpopolnjuje tudi modne izbire slavnih. Med ambasadorji znamke se tako najdejo pomembna imena, kot so Julia Roberts, Gisele Bundchen in Chiara Ferragni.