Mr. Pet | Novo mesto | Supernova

Mr. Pet je zaščitni znak za bogato in kakovostno ponudbo hrane in opreme za vaše hišne ljubljenčke. Za popolno srečo psov, mačk, ribic in drugih malih živali.

Mr. Pet

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Najnovejši trendi za male živali v trgovini Mr. Pet

Hišni ljubljenčki bodo poskočili od sreče, ko jih boste razveselili s ponudbo trgovine Mr. Pet. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto vas bo navdušila z bogato ponudbo hrane, opreme in pripomočkov za pse, mačke, glodavce, ptice, ribe, želve in plazilce.

Uredite svoj sanjski akvarij z obširnim izborom priznanih blagovnih znamk sladkovodne akvaristike ali si pričarajte eksotiko z navdušujočim terarijem. Seveda boste v ponudbi našli tudi širok izbor suhe in mokre hrane za pse in mačke najbolj kakovostnih blagovnih znamk, hrano za ptice in druge male živali, kakor tudi posebno dietno hrano ter nadvse priljubljene mačje in pasje priboljške. Da bo vaš ljubljenček najbolj kul živalca v mestu, pa poskrbite z atraktivnim povodcem, udobnim ležiščem, najnovejšimi igračami, trendovskimi izdelki za nego in čistočo ter kakovostnim praskalnikom za mačje kremplje.

Potrebujete nasvet glede opreme za v pasjo šolo, prihoda mladička v vaš dom ali kako ljubljenčka zaščititi pred klopi in bolhami? Povprašajte prodajalce v trgovini, saj so pravi strokovnjaki oskrbe in nege živali. Z veseljem vam bodo priskočili na pomoč in razrešili marsikatero dilemo.

V Mr. Petu so hišni ljubljenčki vedno dobrodošli

Mr. Pet je blagovna znamka podjetja Pet Network SI, d. o. o., ki je bilo ustanovljeno leta 2004, danes pa šteje že 26 poslovalnic po vsej Sloveniji. Bistvena prednost blagovne znamke Mr. Pet je širok izbor kakovostnih izdelkov, ugodne cene, uvajanje novosti in sledenje svetovnim trendom pri oskrbi malih živali, kar kupcem omogoča možnost prilagojenega nakupa specifičnim potrebam hišnih ljubljenčkov.

V Mr. Petu je prav vsak ljubljenček del velike in ljubeče družine!