Sariko | Novo mesto | Supernova

Vnesite v svoj dom in vsakdan neponovljivo barvitost, vzorce in oblike čarobne Azije z izdelki iz Indije, Nepala, Tajske in Indonezije.

Sariko

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Indija je stanje duha

Če obožujete Indijo ali želite v svoje življenje vnesti njen pridih, boste ob obisku trgovine Sariko v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto stopili v drug svet in zagotovo začutili utrip Azije. Tega lahko prenesete tudi v svoj dom z izbiro krasnega masivnega pohištva iz medenine, usnja in lesa, s katerim lahko ustvarite miren meditativen kotiček. Poleg tega boste odkrili raznolike lesene kipce, stenske umetnine in očarljiv dekor, s katerim boste vaš dom spremenili v vaš tempelj, ki pa ne bi bil popoln brez dišavnih palčk, ki jih v najrazličnejših vonjih najdete v trgovini Sariko.

Ker etno ni le slog, ampak je za številne boho način življenja, se Sariko ponaša tudi z enkratnim izborom lahkih oblek, s katerimi bi uživali tudi v vročici indijskih poletij. Če želite zablesteti v orientalski modi, lahko obleke dopolnite z indijskimi modnimi dodatki, ki jih lahko nosite tudi samostojno, in z barvitimi torbicami ali nakitom iz kovin in kamna popestrite svojo garderobo in poskrbite, da noben dan ne bo več monoton.

Popotovanje od Indije do Slovenije

Pred več kot 50 leti je iz daljne Indije pripotovala Koki Veber. Energična Indijka se je v zeleno deželo tako močno zaljubila, da se je odločila v njej ostati za vedno. Na začetku je barvitost svoje domovine predstavljala na stojnici na novoletnem sejmu v Ljubljani, kjer je z indijskimi izdelki obiskovalce tako očarala, da je kmalu odprla svojo prvo prodajalno na Petkovškovem nabrežju. Preostalo je pravzaprav zgodovina. Danes je Koki Veber namreč lastnica verige Sariko, ki ponuja indijske izdelke v večjih mestih Slovenije.

Indija je dih jemajoča dežela, ki jo preplavljajo barve, unikatni vzorci in spokojnost kulture. Da njen duh vnesete v svoje življenje, pa vam ni treba dolgo potovati in barantati v kaosu bazarjev. Trgovine Sariko vam namreč nudijo pester izbor darilnih škatlic, lahkih oblačil, mehkih rut, omamnih dišav in eteričnih olj, čudovitega nakita, ki ga premore le Azija, in nezamenljivega pohištva, ki bo v vašem domu pustilo etno pridih in vanj vneslo toplino, tudi ko je za sandale še premrzlo.