Tom Tailor | Novo mesto | Supernova

Naravna eleganca za popoln vsakdanji videz. Tom Tailor s sproščenimi in udobnimi oblačili ter modnimi dodatki za ženske in moške prinaša novo klasiko urbane mode.

Tom Tailor

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda

Poiščite svoj modni slog za prosti čas z oblačili Tom Tailor

Oblecite se modno, kakovostno in udobno. Z raznoliko jeans kolekcijo in sproščenimi oblačili za prosti čas Tom Tailor ustvarja edinstven slog. Klasični modeli oblačil, ki se odlično kombinirajo z različnimi modnimi trendi, bodo kmalu postali nepogrešljiva stalnica v vaši garderobi. Poiščite najnovejše kolekcije Tom Tailor v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto in bodite navdušeni nad širokim izborom sproščenega udobja, ki ga v vaš dan prinese vsak modni kos.

Dinamična in barvita oblačila ter modni dodatki se odlično spajajo z vsakdanjim življenjem. Izberite svoje nove najljubše kavbojke ali lahkotno poletno obleko, v kateri bo vsak dan s soncem obsijan. Svoj slog dopolnite še z majicami z dolgimi rokavi, T-shirt majicami z izvirnimi potiski ter srajcami iz kakovostnih materialov. V hladnih mesecih Tom Tailor poskrbi, da vam bo toplo in udobno z jaknami, trenčkoti, puhovkami in elegantnimi plašči, vsako kolekcijo pa dopolnjujejo številni modni dodatki, kot so kape, šali in priročne torbice, s katerimi izrazite svojo edinstveno osebnost. Mladosten slog poiščite v kolekciji Tom Tailor Denim, kjer osrednjo vlogo igra jeans v vseh svojih oblikah. Kavbojke, jeans srajce, hoodiji ter večni karo vzorec nudijo izjemno svobodo kombiniranja in ustvarjanja samosvojih kombinacij.

Klasični modni kosi s Tom Tailor podpisom kakovosti

Tom Tailor je blagovna znamka, ki prisega na klasične modne kose in visokokakovostne materiale, zato z njimi dosežemo popolnoma naravno eleganco in vsakdanji videz. Namenjena je tistim, ki cenijo klasiko in ne podležejo hitri modi in minljivim modnim trendom dragih blagovnih znamk. Tom Tailor ponuja oblačila, v katerih se boste nedvomno vedno počutili udobno in sproščeno. Svetovno znana nemška blagovna znamka je bila ustavljena leta 1962 v Hamburgu in je trenutno prisotna na trgih v 35 državah po vsem svetu.

Družina Tom Tailor je sestavljena iz različnih kolekcij, zato lahko vsak član družine najde tisto, ki je zanj primerna. Poleg kakovostnih in trajnih oblačil modne kolekcije ponuja znamka Tom Tailor še kolekcijo modnih dodatkov, ki zajema torbe in torbice, športno kolekcijo, čevlje, usnjene izdelke, parfume, nogavice, nakit, očala, pasove, perilo, ure in kopalke.