Telemach | Novo mesto | Supernova

Izberite svoj paket storitev in uživajte v izjemni ponudbi televizije, interneta in mobilne telefonije. V poslovalnici Telemach lahko tudi sklenete naročniško razmerje in si ogledate najnovejše mobilne telefone.

Telemach

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Vse telekomunikacijske storitve po vaši meri v trgovini Telemach

Plačajte manj za telekomunikacijske storitve. Stopite v svet Telemacha, kjer po ugodni ceni dobite najboljšo ponudbo televizije, interneta in neomejene mobilne telefonije. Obiščite poslovalnico v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto, kjer vam bodo prijazni svetovalci predstavili obsežen nabor storitev in pripravili ponudbo po vaši meri.

S paketi VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ sklenite najboljše naročniško razmerje mobilne telefonije, ki vam omogoča neskončne pogovore, brskanje po mobilnem internetu ter druge personalizirane storitve po izjemno ugodni ceni. Za popolno izkušnjo najboljšega mobilnega omrežja si privoščite še nov pametni telefon. Najnovejše naprave priljubljenih znamk iPhone, Huawei, Samsung Galaxy, Sony, Xiaomi in druge si z vezavo na obroke lahko zagotovite po akcijski ceni.

Združite vse svoje mobilne in fiksne storitve v enoten paket in privarčujte še več! Po ugodni ceni se povežite v omrežje GIGA z izjemno hitrostjo prenosa podatkov do 1 Gbps, izberite vrhunske video storitve EON in spremljajte TV-vsebine preko različnih naprav ter odklenite razširjeno programsko shemo z najbolj priljubljenimi TV-programi. Povezan svet zabave je s storitvami Telemach vedno na vaši dlani.

Telemach – NAJ omrežje v Sloveniji

Telemach je priljubljen ugoden ponudnik televizije, interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivosti HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopen na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na trgu, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije se Telemach lahko ponaša s storitvami najvišje kakovosti, ki zanesljivo zagotavljajo številnim zadovoljnim zasebnim in poslovnim uporabnikom.

Telemach svojim uporabnikom prinaša najboljše mobilno omrežje v Sloveniji, saj so ga rezultati testiranj postavili na prvo mesto tako pri najboljši pokritosti prenosa podatkov kot pri najboljši pokritosti z omrežjem 4G/LTE in najboljši dostopnosti podatkovnega omrežja. Raziskava Trusted Brands pa je leta 2018 Telemach razglasila za najbolj zaupanja vrednega ponudnika fiksnega interneta v Sloveniji.