Kopitarna Sevnica | Novo mesto | Supernova

Udobna in kakovostna obutev za vso družino! Poleg dobro znanih cokel vas v Kopitarni Sevnica čaka tudi modna obutev za prosti čas, copati in certificirana zaščitna poklicna obutev.

Kopitarna Sevnica

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Moda

Ročno izdelana obutev Kopitarne Sevnica prinaša popolno udobje za vaš korak

Poznate občutek, kot da bi hodili po oblaku? Skočite v vrhunsko obutev Kopitarne Sevnica in začutite popolno mehkobo na vsakem koraku. Široka ponudba Kopitarne Sevnica slovi po skrbno izbranih naravnih materialih, kot so les, pluta in usnje, ter premišljeno oblikovanem kopitu, ki stopalu zagotavlja udobje tudi po dolgem nošenju. Unikatna kolekcija ročno izdelane obutve za prosti čas združuje najnovejše modne trende in kakovost s podpisom Kopitarna. Modna obutev se odlično spoji z vsakim modnim slogom in poskrbi, da boste na ulici vedno izstopali. Prodajalna v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto ponuja tudi pestro izbiro hišnih copat, udobne obutve za prosti čas Comfort, lahkotne poletne obutve ter seveda legendarnih cokel na lesenem podplatu. Les je naraven material, ki je odličen toplotni izolator, vpija vlago stopal, diha in s svojim pregibom omogoča posebno mehak korak, anatomsko oblikovan podplat cokel pa se popolnoma prilagaja stopalu.

Tudi zdravniki, medicinske sestre, gostinci, frizerji in vsi, ki pri svojem delu preživite več ur na nogah, boste našli odlično poklicno obutev za udobje in varnost pri delu. Linija Professional s certificirano lahko poklicno obutvijo zaščitne kategorije 2 je namreč že vrsto let prva izbira številnih poklicev, saj zagotavlja zračnost, udobje in varen korak.

Sto let razvoja, ki se čuti na vsakem koraku.

Ob koncu 19. stoletja je nemška družina Winkle realizirala svojo poslovno idejo in razširila svoje poslovne aktivnosti tudi na področju Slovenije. Tako so leta 1886 v Sevnici ustanovili podjetje za proizvodnjo čevljarskih kopit, k čemur pa so pripomogli tudi bližnji gozdovi, saj so čevljarska kopita izdelovali iz lesa. Danes pa postopek izdelave kopit poteka po sodobnih postopkih in z napredno tehnologijo.

Postopoma so razširili svojo ponudbo, proizvodnja pa je temeljila na izdelavi obutve iz naravnih materialov kot so les, pluta in usnje. Njihovo obutev odlikuje modno in vsakdanje oblikovanje, kar je primerno za različne potrebe in namene. Kopitarna Sevnica izdeluje predvsem hišno obutev, cokle, zaščitno poklicno obutev, udobno obutev ter ročno izdelano obutev, to so predvsem razni natikači, copati, sandali in klasični čevlji.