Sgermobil | Novo mesto | Supernova

Vabljeni v novomeško poslovalnico Sgermobila, kjer odkrijete vse za mobilno telefonijo in telekomunikacije na enem mestu.

Sgermobil

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Ves svet na vaši dlani

Ker danes svet odkrivamo skozi male, srednje in velike zaslone vam v Sgermobilu v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto nudijo najrazličnejše izdelke in storitve, ki vam omogočajo, da ste vedno dobro povezani. Če potrebujete nov telefon, novo telefonsko številko ali paket z več prenosa podatkov, lahko vse opravite na enem mestu. Kvalificirani zaposleni vam bodo pomagali, odgovorili na vprašanja in vam strokovno svetovali glede izbire naprave, storitve in oblik plačila, ki ga lahko pri izbranih izdelkih opravite tudi na obroke. V Sgermobilu lahko po ugodnih cenah odkrijete od mobilnih telefonov, tabličnih računalnikov in pametnih ur do zabavne elektronike in bele tehnike.

Ob širokem naboru izdelkov in storitev vam v Sgermobilu nudijo tudi zaščitno in dodatno opremo za vaše nove naprave. Podjetje opravlja tudi izven garancijska popravila mobilnih telefonov znamk Apple, Samsung, Huawei, HTC, Microsoft, LG, Nokia, Sony, Lenovo ter Xiaomi. Popravila se opravijo po oceni stroškov, ki jo pred izvedbo potrdite.

Tehnologija nas vodi naprej

Samo zato, ker se tehnologija nenehno razvija, ne pomeni, da ji moramo ves čas slepo slediti. Bolje je, če jo lahko osvajamo na način, ki nam je blizu, in z njo odkrivamo nove možnosti povezovanja. V Sgermobilu vam zato nudijo vrhunske telekomunikacijske storitve in izdelke ter temeljito svetovanje in pomoč pri izbiri izdelkov, ki so najboljši za vas. Izbirate lahko med različnimi izdelki priznanih globalnih znamk, ki so lahko vaši po odličnih cenah. Ob tem pa vam omogočajo tudi prijazno in usposobljeno svetovanje, odgovore na vaša in pogosta vprašanja ter popravila naprav.

Podjetje je pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, ki z optičnim omrežjem zagotavlja spletno povezovanje najvišje kakovosti. Zato lahko sklepate, podaljšujete in upravljate naročniška razmerja v kar osmih poslovalnicah podjetja Sgermobil po vsej Sloveniji. Kot uradni partner podjetja Samsung Slovenija so v CityParku v Ljubljani odprli prvi Samsungov center v Sloveniji, v katerem lahko obiskovalci odkrijejo nove dimenzije najnovejše tehnologije, ki jih Samsung odkriva in ustvarja. Sgermobil je tudi uradni uvoznik in pooblaščeni serviser mobilnih aparatov myPhone ter vam tako nudi tudi telefone, odporne proti prahu, vodi in udarcem ter telefone z velikimi tipkami, ki so odlični za starejše.