LUNA CAFFE | Novo mesto | Supernova

Ustavite se za minuto in užijte trenutek v kavarni in slaščičarni LUNA CAFFE v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto.

LUNA CAFFE

Delovni čas
ponedeljek Zaprto
torek Zaprto
sreda Zaprto
četrtek Zaprto
petek Zaprto
sobota Zaprto
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana

Privoščite si še kaj sladkega v kavarni in slaščičarni LUNA CAFFE v Supernovi Mercator Novo mesto

V Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto vas čaka sodobna kavarna in slaščičarna LUNA CAFFE z bogato izbiro toplih in osvežilnih pijač, raznovrstnimi tortami ter pecivi. Prijeten ambient je idelen za jutranjo kavo z družino ali večerna druženja s prijatelji.

Sprostite se po napornem nakupovanju in si vzemite trenutek zase. V kavarni in slaščičarni LUNA CAFFE vas bodo postregli z odlično kavo ali čajem, vi pa si boste lahko oddahnili od nakupovalne mrzlice. Povabite prijateljico na kavo in poklepetajte ob najljubši pijači. Ne glede na to, s kom se mislite podružiti, je kavarna in slaščičarna LUNA CAFFE pravi kraj za vas.

Prijeten ambient, prijazna strežba in raznolika ponuba pijače in hrane vam zagotavlja, da boste uživali  v najdražjih trenutkih s svojimi bližnjimi. Naročite si svojo najljubšo kavo, osvežilni sadni sok in drugo brezalkoholno ali alkoholno pijačo ter se prepustite užitkom. V zimskih mesecih pa lahko uživate v skodelici kuhanega vina ali vroče čokolade.

LUNA CAFFE riše nasmeh strankam z vsako skodelico kave

LUNA CAFFE je kavarna in slaščičarna, ki pod okriljem podjetja MOJTIM d. o. o. deluje v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto. Prostor je priljubljen med obiskovalci nakupovalnega centra, saj je lociran pri najboljši nakupovalni destinaciji v Novem mestu.

Prijetnen ambient in prijazna strežba sta lastnosti , ki pri obiskovalcih uvrščata kavarno in slaščičarno LUNA CAFFE med najbolj priljubljene točke v nakupovalnem centru. Številni obiskovalci Nakupovalnega centra Supernova Mercator Novo mesto, pa tudi drugi gostje kavarne, izberejo LUNA CAFFE, kjer spijejo sproščujočo skodelico kave ali se podružijo s prijatelji. K prijetnemu vzdušju prispeva preijeten ambient, kavarna in slaščičarna LUNA CAFFE pa je enako primerna za prvo jutranjo kavo, oddih od poslovnih obveznosti, popoldansko druženje ali večerne zabave v dobri družbi.