Alpina | Novo mesto | Supernova

V Alpini boste našli vrhunsko obutev! Izbirajte med pestro ponudbo, v kateri boste našli vse od gorskih čevljev do elegantnih salonarjev.

Alpina

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran

Zagotovite si popolno izkušnjo gibanja z Alpino v Supernovi Mercator Novo mesto

V prodajni ponudbi poslovalnice Alpina v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto boste našli modno obutev za vse vaše potrebe. Preverite fantastično izbiro modne, pohodne ali specializirane obutve in izberite čevlje po svoji meri.

Alpinini izdelki temeljijo na kakovostnih materialih in kvalitetni izdelavi, izdelki pa so zato pri kupcih izjemno cenjeni. V programih ženske obutve, moških čevljev in obutve za otroke boste našli izdelke iz najboljših materialo. Poskrbite za udobje med hojo. Prednost Alpine je širok nabor vojaške, lovske in delovne obutev, športnih copatov, pohodne in planinske obutve, salonarjev, škornjev za dež, gležnjarjev, balerink, elegantnih in poročnih čevljev.

Pripravite se na zimsko športno sezono s smučarskimi čevlji, čevlji za smučarski tek ali pa si izberite udobne športne copate, s katerimi boste dosegli najboljše športne rezultate. Dopolnite svojo garderobo s čudovitimi elegantimi čevlji in ujemajočimi torbicami, copati in drugimi fantastičnimi modnimi dodatki.

Obiščite poslovalnico Alpina v Supernovi Mercator Novo mesto in izberite kvalitetno ter udobno obutev.

Kvalitetna obutev s tradicijo

Alpina je bila ustanovljena že leta 1947 in od tedaj je v svetu znana kot blagovna znamka obutve, ki jo nosijo zmagovalci olimpijskih iger ter svetovnih pokalov v smučarskem teku in biatlonu. Strokovno znanje ter kakovost, ki sta potrebna za zadovoljitev visokih pričakovanj zmagovalcev, sta opazna tudi pri ostali športni in modni obutvi. Glavna prednost podjetja je dodana vrednost, zato ves čas odkriva nove tehnologije ter vneto raziskujejo in iščejo nove kakovostne materiale.

Alpina, kot strokovnjak za obutev, svoje poslovne enote podpira na področju proizvodnje, prodaje ter distribucije obutve. Poleg spletne prodajalne Alpinashop.si je podjetje v Sloveniji na trgu prisotno s 43 prodajalnami, poleg tega pa je lastnik registriranih blagovnih znamk Alpina, Binom in Openzone. S svojimi tekaškimi čevlji Alpina opremlja svetovno uspešne smučarje tekače in biatlonce, kot so Charlotte Kalla, Johan Olsson, Marcus Hellner, Jakov Fak in drugi.