TALLY WEiJL | Novo mesto | Supernova

Odkrijte moderna oblačila, s katerimi boste vsako ulico spremenili v svojo modno pisto.

TALLY WEiJL

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Samozavest je vedno v modi

Ker ni pomemben le videz oblačil, temveč tudi, kako se v njih počutimo, lahko v trgovini TALLY WEiJL v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto najdete kakovostne kose, v katerih se boste proti vsakemu cilju podali samozavestno. Z bogato ponudbo elegantnih oblek, majic z dolgimi ali kratkimi rokavi, jeans ali poslovnih hlač in številnih drugih čudovitih kosov vam trgovina nudi modna oblačila, ki poudarijo lepoto vsake postave. Za videz, ki ustavlja poglede, lahko oblačila po najnovejših modnih trendih tudi dopolnite z modnimi dodatki, kot so čudovite torbice in nakit.

V trgovini najdete tudi širok izbor čevljev za vsako priložnost, saj vam prodajalna z vedno novimi kolekcijami obutve omogoča, da ste modni in urejeni od glave do pet. S poletnimi sandali, toplimi škornji, elegantnimi salonarji, ljubkimi balerinkami ali udobnimi športnimi copati, ki jih TALLY WEiJL ponuja, se lahko vsaka ženska po svoji življenjski poti poda v svojem enkratnem slogu.

Švicarska zgodba o uspehu

Leta 1984 se je pričela pisati velika zgodba o uspehu dveh strastnih in odločnih ljudi, Tally Elfassi-Weijl in njenega soustanovitelja Beat Grüringa. Bila sta prepričana, da ima vsakdo lahko dostop do najnovejših modnih trendov. V svoji mali garaži nekje v Švici je Tally pričela izdelovati svoje prve dizajne oblačil, ki sta jih nato s Fiatom dobavljala švicarskim modnim hišam in butikom. Njuna zmožnost dostave kolekcij v samo dveh do štirih tednih je bila za svoj čas revolucionarna, in "pravočasna" dostava je postala njun ključ do uspeha.

Leta 1987 sta Beat in Tally v Fribourgu (Švica) odprla svojo prvo lastno trgovino TALLY WEiJL, kar je pomenilo začetek malega modnega imperija. V naslednjih nekaj letih se je TALLY WEiJL razvil v enega izmed najboljših mednarodnih akterjev v modni maloprodajni industriji, ki je odprl več kot 100 trgovin na leto, danes pa jih ima že kot 800 po vsem svetu in 14 spletnih trgovin. Podjetje s sedežem v Baslu v Švici je še vedno v družinski lasti in šteje že preko 3000 zaposlenih.