Studio Dormeo | Novo mesto | Supernova

Izberite kakovost Dormeo z izdelki za dobro spanje in prijetno bivanje. Vrhunska ležišča, vzglavniki, odeje in posteljnina zagotavljajo popolno udobje v vaši spalnici.

Studio Dormeo

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Studio Dormeo prinaša izjemne izdelke za boljše spanje

Privoščite si zdrav in udoben spanec ter lepše bivanje v spalnici in zunaj nje. Studio Dormeo v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto s široko ponudbo izdelkov Dormeo prinaša vse, kar potrebujete, da se boste vsako jutro zbudili sveži, naspani in polni energije. Imate težave s spanjem oziroma imate občutek, da se nikakor ne morete naspati? Težava je pogosto v starem, dotrajanem ležišču in vzglavniku. Poskusite nova inovativna ležišča Dormeo, ki optimalno podpirajo celotno telo, za popolno udobje pa dodajte še vzglavnik, prilagojen vašemu načinu spanja. V široki ponudbi klasičnih in anatomskih vzglavnikov boste zagotovo našli tistega, ki vas bo prijetno zazibal v sladek spanec.

V trgovini Studio Dormeo vas čaka tudi pestra izbira lahkih poletnih in debelih zimskih odej ter celoletnih odej, ki so primerne za vse letne čase. Privoščite si lahko tudi kakovosten nadvložek iz spominske pene, letvene podlage za vašo posteljo ter modno posteljnino in dekorativne izdelke za popoln videz vaše spalnice. Z otroškim programom pa zagotovite udobje in kakovostno spanje najmlajših.

Vse za dom

Prodajni salon vedno stremi k temu, da se odziva na želje kupcev, zato je z odprtjem tovrstne trgovine želel ponuditi tisto, kar najbolj potrebujejo. V prodajnem salonu bodo kupci našli kakovostne izdelke za spalnico, kuhinjo in čiščenje na enem mestu.

Med najbolj poznanimi blagovnimi znamkami je Dormeo®, ki so ji slovenski kupci več let zapored poklonili priznanje »Zaupanja vredna blagovna znamka«. Najbolj inovativne, sodobno oblikovane in kakovostne pripomočke za kuhanje ponuja blagovna znamka Delimano®. Za brezhibno, priročno in napredno čiščenje doma pa poskrbijo izdelki pod blagovno znamko Rovus®.