Pikapolonica | Novo mesto | Supernova

Dobrodošli v otroškem svetu Pikapolonica! Trendovska otroška oblačila in obutev, kakovostna oprema in pripomočki za dojenčke ter igrače za popoln dan vašega otroka.

Pikapolonica

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Kar si otrok zaželi, v Pikapolonici dobi!

Pričarajte otroški smeh in veselje, saj Pikapolonica izpolni vse otroške želje! Otroška trgovina Pikapolonica v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto ponuja vse za udobje, zabavo in razvoj vašega otroka, od rojstva do najbolj radovednih otroških let. Pripravite se na prihod novega družinskega člana s kakovostno opremo za hranjenje, spanje in nego dojenčka. Izberite varen avtosedež, trendovski voziček, udobno otroško posteljico, stolček za hranjenje, previjalno mizo in še marsikaj. V Pikapolonici ponujajo priznane otroške blagovne znamke preverjene kakovosti, s katerimi ne morete zgrešiti. Tudi ko iščete darilo za novorojenčka, boste vedno našli nekaj prikupnega. Varne igrače, zabavni gugalniki ali oprema za otroško sobo so odlična izbira!

Oddelek igrač ponuja krasna darila tudi za starejše otroke. Za rojstni dan ali pod novoletno smrečico jih bodo pričakale najbolj trendovske igrače. Priljubljeni risani junaki, punčke, avtomobili, lesene igrače, družabne igre ter didaktične igrače in poučne knjigice bodo zadovoljile vsak okus. Če želite podariti nekaj posebnega, poskusite z otroško hiško, avtomobilom na akumulator in drugimi atraktivnimi igračami za igro na prostem.

Pikapolonica najmlajše tudi obleče po zadnji modi. V aktualni modni kolekciji otroških oblačil in obutve boste našli vse za popoln slog punčk in fantkov – od pajacev s kapuco, baggy hlač in majic z ljubkimi potiski do otroških športnih copat in prikupnih modnih dodatkov. Poskrbite za udobno odraščanje in igro s kakovostnimi oblačili.

Pikapolonica – Sreča za majhne in velike

Pikapolonica je s 33 otroškimi prodajalnami prisotna po vsej Sloveniji, s spletno prodajo pa svojo prisotnost širi tudi izven slovenskih meja. Prijetno nakupovalno okolje, prijazni in strokovni prodajalci ter široka ponudba skrbijo za lepše otroštvo najmlajših in zadovoljstvo njihovih staršev.

Izdelki v ponudbi trgovine Pikapolonica so varni, kakovostni in v skladu z vsemi standardi, ki veljajo na evropskem trgu. Pri izboru prodajnega programa vedno upoštevajo medicinsko in pedagoško plat razvoja otroka, trenutne svetovne trende ter želje in zahteve kupcev. Posebne ugodnosti pri nakupu namenjajo članom kluba zvestobe. Imetniki klubske kartice Pikapolonica nakupujejo po še bolj ugodnih klubskih cenah ter so deležni številnih akcij in ugodnosti, darilo ob otrokovem rojstnem dnevu ter posebne ugodnosti v času nosečnosti.