Geox | Novo mesto | Supernova

Odkrijte udobje na vsakem koraku s kakovostno obutvijo mednarodno priznane blagovne znamke športne obutve.

Geox

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Kakovost na prvem mestu

V času, ko smo obdani z najrazličnejšimi novimi trendi, podjetje Geox dokazuje, da ni nič bolj elegantno kakor udoben korak in vam ob tem s sodobnimi modeli čevljev omogoča, da ostajate v koraku s časom. V njihovi prodajalni v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto odkrijete najrazličnejšo obutev za vsako priložnost in vsak letni čas. Če iščete udobne sandale za poletne mesece ali tople škornje za mrzle dni, boste v prodajalni lahko odkrili najrazličnejše čevlje, ki bodo dopolnili vaš videz in poskrbeli, da vaše noge zadihajo. Vedno nova ponudba poskrbi, da se lahko v udobju športnih čevljev podate po vsaki poti in dosežete vsak cilj v svojem enkratnem slogu.

Ker čevlji niso le modni dodatek, vam v trgovini omogočajo, da udobje športnih copatov občutite tudi v elegantnih salonarjih. Ob tem lahko z enkratnimi in udobnimi modeli čevljev začutite dihajoč in svoboden občutek sandalov tudi v škornjih, balerinkah ali supergah.

Geox je vodilna blagovna znamka na mednarodnem trgu obutve za življenjski slog

Skoraj 25 let je minilo, odkar je Mario Moretti Polegato, ustanovitelj Geoxa, dobil zamisel o revolucionarni rešitvi luknjastih gumijastih podplatov svojih čevljev, da bi lahko noge ''dihale''. Skupina Geox ustvarja, proizvaja, promovira in distribuira obutev in oblačila blagovne znamke Geox, katerih glavna značilnost je uporaba inovativnih in tehnoloških rešitev, ki zagotavljajo sposobnost dihanja obutve in oblačil ter obenem ostanejo nepremočljive. Izjemni mednarodni uspeh, ki ga je Geox dosegel, je posledica tehnoloških značilnosti patentiranih čevljev in oblačil.

Zahvaljujoč tehnologiji, ki so jo razvili pri Geox-u, so zaščitili 40 različnih patentov in 25 novejših patentnih prijav, registriranih v Italiji in razširjenih na mednarodni ravni. Izdelki Geox zagotavljajo tehnične značilnosti, ki izboljšujejo udobje stopala in telesa na način, da lahko potrošniki to nemudoma zaznajo. Inovacije Geoxa izhajajo iz ustvarjanja in razvoja posebnih podplatov. Zaradi posebne membrane, ki je prepustna za pare, vendar neprepustna za vodo, lahko gumijasti podplati dihajo, usnjeni podplati čevljev pa ostanejo nepremočljivi.