Bags&More | Novo mesto | Supernova

Združite moderno s praktičnim. Obiščite Bags&More v Supernovi Mercator Novo mesto in poiščite nov modni dodatek, s katerim bo vaš stil dopolnjen!

Bags&More

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.45
torek 08.00 - 20.45
sreda 08.00 - 20.45
četrtek 08.00 - 20.45
petek 08.00 - 20.45
sobota 08.00 - 20.45
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Kategorija
Modni dodatki
Popusti
do -50 %
Izkoristite ugodnosti
Velja do: 31. marec 2021

Sezonsko znižanje od -20% do -50% na izbrane modele ženske torbic iz preteklih kolekcij.

Akcija velja do 31. 3. 2021 oz. do razprodaje zalog.

 

Privarčujte
Kovčki Roncato 30 € ugodneje
Velja do: 31. marec 2021

V letu 2021 podjetje Acron, ustanovitelj galanterij Bags&More, praznuje 30 let. Praznujte še vi, tako da izkoristite odlične akcije vsak mesec v simbolu števila 30. V marcu boste ob nakupu srednjih in velikih potovalnih kovčkov Roncato privarčevali kar 30 €. Bodite pripravljeni za počitnice in odpotujte na lepše v trenutku, ko bo to mogoče!

Akcija velja do 31. 3. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Popust se odšteje ob plačilu.

Prenesite modne trende v vsakodnevno življenje

Če se je v vašem nahrbtniku pojavila luknja ali, če denarnica ne drži več vseh računov in kartic, je napočil čas, da se odpravite v Bags&More! Galenterija Bags&More v Supernovi Mercator Novo mesto ponuja širok nabor torbic, torb, kovčkov, denarnic, nahrbtnikov in vseh vrst torb, v katere boste spravili vse svoje potrebščine.

Otroci bodo našli čudovite otroške šolske torbe s fantastičnimi potiski, v katere bodo pospravili vse svoje učbenike, malico, športno opremo in šolske potrebščine. Pri Bags&More boste našli tudi čudovite zvezke po ugodnih cenah! Ženske boste lahko izbirale med majhnimi, ročnimi torbicami za elegantne priložnosti in torbicami za vsak dan. Ne glede na to, ali imate rajši ročne torbice ali nahrbtnike, zagotovo boste v vsako od njih spravili vse svoje dnevne potrebščine.

Se rade uredite, da ste videti kot iz škatlice in uživate, ko se vaša torbica ujema s preostankom vaše oprave? Preverite katere znamke ponujajo čudovite komplete torbic in denarnic ali pa kombinirajte različne barve, vzorce in modele ter same ustvarite svojevrsten komplet.

Vse od priznanih znamk do lastne blagovne kolekcije torb in nahrbtnikov

Galanterija Bags&More je specializirana za prodajo modnih ženskih torbic in nahrbtnikov, moških torb, potovalnega programa, potovalnih in modnih dodatkov ter drobne galanterije, kot so denarnice in pasovi. Oddelek papirnice je bogato založen s šolskimi potrebščinami in pisarniškim materialom, šolskimi torbami in nahrbtniki ter raznovrstnim darilnim programom.

Trendi torbe in manjše torbice lahko popestrijo tudi moško opravo. Na policah prodajalne Bags&More boste moški lahko izbirali med moškimi torbami po nizkih cenah. Zagotovo vas je že ujel dež in, ko ste želeli pobegniti v avto, nikakor niste našli avtomobilskih ključev. Ne izgubljate več časa z brskanjem po različnih žepih. Denarnico, ključe in preostalo lastnino pospravite v torbo, kjer boste hitro in učinkovito dostopali do potrebščin ter se tako izognite neprijetnim situacijam ter privarčujte na času.

V galanteriji Bags&More v Supernovi Mercator Novo mesto boste našli široko ponudbo čudovitih, pisanih, velikih in malih torb po dostopnih cenah, ki si jih lahko privošči vsak žep!

Torbice, papirnica in še več ...

Bags&More in Office&More je vodilno trgovsko podjetje, specializirano za področje galanterije in papirnice. Podjetje z zaščitnim znakom »&More« je uradni zastopnik več kot 30 priznanih blagovnih znamk, kot so Roncato, Eastpak, Picard, Valentino, Nici, Fila, Esprit, Desigual, Nike, adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Anekke in s.Oliver. V Sloveniji je na trgu prisotno že od leta 1991 in se trenutno ponaša z več kot 65 poslovalnicami. 

Slogan podjetja »Več za Vas« nakazuje najširšo ponudbo tako glede izbire kot kakovosti in cene. Uspeh dosega s premišljeno izbiro blagovnih znamk ter izvirnimi lastnimi prodajnimi linijami, s katerimi se odziva na spremembe na trgu ter sledi modnim smernicam. Bags&More je pravi specialist ženske in moške potovalne in modne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala ter promocijskih in poslovnih daril. Za sabo pa ima tudi že uspešna sodelovanja s priljubljenimi slovenskimi ikonami, kot sta Luka Dončić in Lepa Afna, s katerima je oblikovalo slikovite šolske kolekcije.

Novice
Novost
Brezčasna kolekcija Reisenthel Signature black
4. marec 2021

Grafični vzorci so nepogrešljivi v svetu mode. Jekleno siva in črna se v vzorcu kolekcije Signature black odlično prepletata in modni styling dvigneta na novo raven.

Naj vas vsak dan spremljajo vzdržljive torbice, uporabne nakupovalne torbe in vozički ter domiselno oblikovani nahrbtniki. Ko bo čas za spoznavanje novih kotičkov sveta, pa bodo vaše zveste sopotnice zdaj že kultne potovalne torbe in raznovrstne kozmetične torbice. 

Dobrodelna akcija
Knjiga za prijatelja
Velja do: 5. april 2021

Prinesite rabljeno otroškoknjigo v galanterijo Bags&More in prejmite kupon za 30% popusta na nakup otroškega darilnega programa in igrač NICI, 4kids in Make it Real.

Iz knjig se naučimo pomembnih življenjskih naukov, prav tako pa se lahko umaknemo v lepši, fantazijski svet in pozabimo skrbi. Z dobrodelnim projektom Knjiga za prijatelja želijo otroke vsaj za nekaj minut umakniti od telefonov, računalnikov in vrniti k brani besedi. Projekt ima tudi trajnostno noto, saj se z njim vzpodbuja kroženje knjig z mislijo na ohranjanja narave in okolja, v katerem živimo.

Bags&More bo vse zbrane knjige predal Slovenski karitas, ta pa socialno ogroženim otrokom. 

Dobrodelni akciji se lahko pridružite do 5. 4. 2021.

Dobrodelna akcija
Drugačne nogavičke za posebne junake
Velja do: 31. marec 2021

Pisane nogavičke so simbol svetovnega dne Downovega sindroma, ki ga obeležujemo 21. marca.

Galanterija Bags&More bo ves marec 1 € od vsakega prodanega kosa nogavic United Oddsocks zbirala v posebnem skladu, ki ga bo po zaključeni dobrodelni akciji v celoti namenila trem slovenskim družinam z otroki z Downovim sindromom. 


Dobrodelni akciji se lahko pridružite do 31. 3. 2021.