Atelier Rebul | Novo mesto | Supernova

Vrhunski kozmetični izdelki in prestižne dišave, ki vas popolnoma prevzamejo. V Atelier Rebul se predajte najbolj čutnim užitkom vrhunskih esenc sveta.

Atelier Rebul

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Prestiž, ki si ga lahko privoščite

Tako nežno in obenem čutno. Kot pravo popotovanje skozi najbolj prestižne vonje sveta. Blagovna znamka Atelier Rebul vas bo s kakovostjo, omamnimi dišavami in avtentičnostjo popolnoma prevzela. Naravna kozmetika Atelier Rebul vsebuje 100 % naravne dišave, brez parabenov, mineralov, sulfatov in dodanih sintetičnih barvil. Je veganska, okolju prijazna in ni testirana na živalih. Spoznajte najbolj priljubljeno kozmetiko in obstojne parfume v nakupovalnem centru Supernova Novo mesto. Dišave za telo, kolonjske vode, dišave za dom (difuzorji in dišeče sveče) ter negovalna linija za roke in telo (trda mila, tekoča mila, geli za prhanje, losjoni in kreme za roke) popestrijo prav vsak lepotni ritual. Z reciklirano embalažo in možnostjo ponovnega polnjenja pa dodajo ekološki pečat. Ker tako nam, kot tudi vam, ni vseeno za naše okolje.

Raziskovanje prestižnih dišav začnite pri priljubljeni kolekciji Istanbul. Unikatna dišava vas popelje na sprehod skozi bazar začimb v Istanbulu, kjer se prepletajo različne vonjave in čarobnost skrivnostnih ulic. Razvajajte se z orientalsko-lesnim vonjem, ki ga sestavljajo bleščeče note bergamotke, cimeta, žafrana in klinčkov. V srčnih notah je moč zaznati cvetlične vonjave vijolice, jasmina in črne orhideje. Svoj pečat pa pustijo osnovne note vanilje, jantarja, mošusa, cedre, pačulija in sandalovin

Parfumi z bogato zgodovino čarobnega orienta

Začetki Atelier Rebul sežejo v davno leto 1895, ko je francoski farmacevt Jean Cesar Reboul odprl svojo prvo lekarno v Istanbulu. Kasneje se mu je pridružil še turški farmacevt Kemal Müderrisoğlu, s katerim sta skupaj dosegala izjemne dosežke in njuna lekarna je veljala za eno najbolj prestižnih v celotni Turčiji. K temu je zagotovo pripomogla edinstvena kolonjska voda iz sivke - REBUL LAVANDA, ki je postala pravi fenomen Istanbula. Na osnovi bogatih izkušenj, znanj in formul je po 120 letih obstoja lekarne bil čas za naslednji korak. Nastala je blagovna znamka Atelier Rebul in z njo nov koncept poslovanja.

Posebnost Atelier Rebul so 125 let stari farmacevtski recepti, ki združujejo povsem naravne sestavine z najbolj izpopolnjenimi znanstvenimi formulami. Recepti so dopolnjeni z estetskim izgledom čudovitih embalaž ter čutnim vidikom omamnih dišav. Rezultat je prestiž, ki si ga lahko privoščite. V osrčju so visokokakovostne sestavine iz različnih koncev sveta. Tako se lahko razvajate z vrsto izdelkov, ki vsebujejo naravna eterična olja mandarin iz Bodruma, sivke iz Francije, vrtnic iz Turčije, grenkega pomarančevca iz Italije ter začimb iz Turčije in Bližnjega vzhoda.