ABanka | Novo mesto | Supernova

Nova KBM in Abanka sta združili moči. Pri Novi KBM za vas gradijo najboljšo banko v Sloveniji.

ABanka

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Kategorija
Ostalo

Pridružite se zadovoljnim strankam Abanke

Abanka je združila skupne moči z Novo KBM banko. Njihov cilj je postati najboljša slovenska banka. Z združitvijo pa so vzpostavili tudi skupno mrežo bankomatov. Stranke obeh bank lahko zdaj na več kot 400 bankomatih brezplačno dvigujejo gotovino in preverjajo stanje na računu.

Obiščite poslovalnico Abanke v Supernovi Mercator Novo mesto in uredite finančne in bančne storitve. Ste si že uredili spletno banko oziroma dostop do spletne banke? Poslujte varno tudi preko spleta. Ker se v Abanki zavedajo varnosti, vas v njihovi spletni in mobilni banki varuje najsodobnejša oblika varnega poslovanja.

V Abanki v Supernovi Mercator Novo mesto vam bo izučeno osebje pomagalo pri sklepanju zavarovanj, kot so zavarovanje potovanja v tujino, zavarovanje plačilnih kartic, življenjsko zavarovanje kreditojemalcev in nezgodno zavarovanje starejših. Odprite bančni račun pri Abanki in si uredite stanovanjski kredit, potrošniški kredit ali hitri kredit po nizkih obrestnih merah. Nudijo vam tudi storitve, kot so posojila in ureditev kartice Visa. Nenazadnje pa ne pozabite preveriti možnosti plemenitenja vaših sredstev v Abanki. Iščete primerno naložbeno možnost? Dovolite, da vam pri tem pomagajo strokovnjaki iz Abanke.

Nova KBM in Abanka sta združeni

Nova KBM ima sedež v Mariboru in je univerzalna banka z najdaljšo, več kot 150-letno tradicijo bančništva v Sloveniji. Delujejo pod okriljem lastništva mednarodnega finančnega sklada Apollo Global Management, L.L.C. (Apollo) in Evropske banke za obnovo in razvoj (EBRD). Njihova vizija je postati najboljša banka v Sloveniji.

Nova KBM in Abanka sta se združili. Združena banka se imenuje Nova KBM d.d. Abanka je z dnem pripojitve prenehala obstajati kot samostojna pravna oseba, vse obveznosti in pravice banke pa je kot njena pravna naslednica prevzela Nova KBM.

Stranke Nove KBM lahko opravljajo storitve enako kot doslej, in sicer v poslovni mreži Nove KBM in na poštah. Stranke Abanke pa lahko opravljajo storitve enako kot doslej, in sicer v poslovni mreži Abanke. Ko bodo predvidoma v začetku leta 2021 povezani tehnični sistemi obeh bank, bodo stranke vse stranke lahko opravljale storitve tudi v poslovalnicah Nove KBM banke, kot tudi nekdanjih poslovalnicah Abanke.