POTOPI SE V POLETNE TRENDE

Osveži svoj stil z novimi kolekcijami iz Supernove

Začuti lahkotnost poletnih dni. Z novostmi, ki jih s soncem obsijani počitniški duh prinaša v Supernovo.

Čudovit počitniški slog

Odštevamo dni, ko bomo prevzeti s počitniško evforijo pakirali kovčke za težko zaslužen dopust. Se tudi ti veseliš novih dogodivščin?

Preden se odpraviš na lepše, pa naj bo to med morske valove ali v objem sončnih gorskih kulis, obišči Supernovo in osveži svoj edinstven poletni slog. Nove modne kolekcije so že preplavile trgovine z oblačili, obutvijo in modnimi dodatki.

Sprehodi se med barvami, vzorci in lahkotnimi tkaninami, ki kar dišijo po brezskrbnih poletnih dneh. Od plapolajočih poletnih oblek, do zračnih lanenih srajc in širokih hlač, v Supernovi te vedno pričakajo najnovejši modni trendi.

 

Ne pozabi na kopalke

Najbrž je skrb odveč in so kopalke prve v tvojem kovčku, pa vseeno, to je opomnik, da si letos omisliš kopalke, ki ti pomagajo, da zasiješ v prav vsakem trenutku.

Zapeljivi bikiniji, trendi tankiniji ali elegantne enodelne kopalke – v Supernovi zagotovo najdeš take, ki bodo popestrile tvoj videz in odražale tvoj slog. Tudi moške in otroške kopalke so že v trgovinah. Le obišči svojo Supernovo in se predaj poletnemu razpoloženju.

Pošlji presenečenje kar z dopusta

Praznovanje na vidiku, ti pa si ravno takrat na dopustu?

Nič lažjega, podari e-Darilno kartico Supernova! Elektronsko darilno kartico lahko enostavno naročiš prek spleta in po elektronski pošti pošlješ obdarovancu. Tudi iz tujine, ko ležerno ležiš na plaži in poslušaš zvok bučnih valov.

e-Darilna kartica Supernova deluje tako kot običajna darilna kartica, le da jo obdarovanec dobi v elektronski obliki.

VEČ O E-KARTICI >